maanantai 15. elokuuta 2016

14.8 Sturgis SD - Greybull, WY

Pitkä tinki tänään tiedossa, joten heti aamutuimaan Rapid City ja Black Hills jäi taakseemme kun kaasutimme länteen päin kohti uusia mielenkiintoisia maisemia...niinhän sitä luulisi. Samanlaista ruskeaa ruohoa kuin edellisinäkin päivinä tosin kumpuilevammassa muodossa.

Osavaltio vaihtui Wyomingiin ja johan alkoi löytyä isompaakin kiven kokkaretta. Heti Sundancen jälkeen koukkasimme katsomaan Devils Toweria, aikamoisen kivitötterön on luonto joskus pukkaissut tulemaan. Vielä pikku pätkä ajoa ja kahvitauko Gillettessä. Mainio huoltoasema Buckhorn, jaossa oli ilmainen vesipullo kaikille motoristeille. Se olikin tarpeeseen sillä ilma alkoikin olla jo aikamoisen lämmin.

Ajettuamme pitkän pätkän päätietä lähdimme Gillettestä ajelemaan pienempää tietä Leiterin, Sheridanin ja Daytonin kautta kohti Greybullia, jossa ajattelimme yöpyä. Nyt alkoivat jo maisemat parantua huomattavasti ja päät kääntyilivät kuin vieteriukoilla, kun piti katsoa vähän joka suuntaan. Parhaille paikoille sentään pysähdyimme kuvia ottamaan.
Ryhmäkuvamme Bighorn National Forest näköalapaikalla otti heppu, joka originellilla Kawasakillaan oli tekemässä 6000 mailin lenkkiä Californian kautta Arkansasiin.

Greybullissa majoituimme Greybull Motelliin, joka erottui ympäristöstään kuin kukkanen lehmän läjässä. Rakennuksen jokaiseen mahdolliseen paikkaan on nimittäin ripustettu tai istutettu kukkia, oikein kodikasta ... ja palvelu pelaa ... jokaiselle halukkaalle oli tullessa tarjolla ilmainen olut tai vesi.

Eipä tarvinnut ruokapaikkaakaan ihmetellä, kun motellimamma oli jo luuri kädessä tekemässä pöytävarausta ravintolaan, jota hän itse peukutti molemmilla käsillä. Eikä ollut mamma väärässä, Historic Hotellin Bar Restaurant onnistui karkottamaan nälän meiltä kaikilta taas vähäksi aikaa. Nyt taitaa peukkujakin nousta jo muutama enemmän sille kuppilalle.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti